Kedves Jelentkező!

Cégünk tapasztalt, egy-egy szakterületen speciális tudással rendelkező nyelvspecialistáknak és egyetemet végzett „ifjú titánok” számára is biztosít munkalehetőséget.

Jelenleg igény van jogi-, mérnöki-, és orvostudományi-, gazdasági-, valamint természettudományi egyetemet végzett, szakfordítói vagy tolmács képesítéssel rendelkező szakemberekre. Rendelkezzen azonban bármilyen specializációval, örömmel vesszük jelentkezését, mert lehet, hogy épp arra a különleges szaktudásra lesz szükségünk akár holnap.

A lenti információs űrlap kitöltésével tud jelentkezni hozzánk. Kérjük, hogy ahol lehetősége van rá, részletes válaszokat adjon és a meglévő diplomáját és szakfordítói vagy tolmács bizonyítványát töltse fel, mert csak a teljes, hiánytalanul kitöltött információs lapokat tudjuk elfogadni. A nyelvi képesítést igazoló bizonyítványok feltöltése minden jelentkezőtől elvárás, ez alól csak azok mentesülhetnek, akiknek a magyar nem anyanyelvük.

Amennyiben kérdése merülne fel, lehetősége van feltenni ezt a megjegyzés rovatban, illetve kérjük ide írja be azon tulajdonságait, melyek fontosak lehetnek a munkavállalás szempontjából (pl: a határidőket mindig pontosan tartom; xy témakör a kedvencem; mennyire jellemző, hogy fordításaim gondosan készítem el, minden apró részletnek utánanézek, többször átolvasom és ellenőrzöm a helyesírást; szöveg beszerkesztési feladatokkal jól elboldogulok; számítógépes ismereteim kiterjednek xy használatára etc…)

Adatait harmadik félnek nem adjuk ki, cégünkön kívül más nem férhet hozzá.

A legjobb, legmegbízhatóbb jelentkezők sok munkát kaphatnak tőlünk, azonban garanciát nem tudunk vállalni arra, hogy adott időben adott mennyiségű munkát biztosítsunk, bármennyire szeretnénk is.

Jelentkezem

Minden mező kitöltése kötelező.

Név

E-mail cím

Végzettségek és intézmények

A végzettségeket időrendi sorrendben az alábbi forma szerint megadni szíveskedjen: végzés év - végzettség pontos megnevezése - intézmény neve pl: 2000 – közgazdász – PTE – Közgazdaságtudományi Kar

Szakfordítói/tolmács képzés szakterülete és nyelvpárja

Például "Jogi szakfordító és tolmács német nyelven"

Munkanyelvek

Kérjük csak olyan nyelvpárt adjon meg, melyet nagy biztonsággal fordít, mert a nem megfelelő színvonalú munkáért is felelősséget kell vállalnia.

Megjegyzések (opcionális)