Fordítás

A fordítás is egy szakma, ahol a képesítés megszerzéséhez sok szorgalomra, tanulásra van szükség. Fordítóink emellett tapasztalt szakemberek, akik egyedi kéréseket teljesítenek, egyedi munkát végeznek minden egyes fordítás alkalmával.

Konyhabútort asztalossal készíttetünk, ha kezünket, lábunkat törjük, orvoshoz fordulunk, autót pedig az autószerelőnél javíttatunk. így kézenfekvő, hogy a fontos levelek, céges dokumentációk, üzleti szerződések fordítást az adott témakörre szakosodott szakfordítókkal végeztetjük. Habár biztosan a legjobb szándék vezérli, ne fordíttasson családtaggal vagy jó ismerősével, ha azt szeretné, hogy üzleti partnerei Önt és az együttműködés lehetőségét is komolyan vegyék. Egy szerződés nyelvezete nem olyan mint a hétköznapi beszélt nyelv. Akár hónapokon át előkészített külföldi együttműködés is elbukhat azon, ha értelmezhetetlen pontokat tartalmazó szerződést nyújt át a partnernek, ezért érdemes átgondolni, hogy a minőségi fordítás mennyit ér meg. Kevés, ha egy fordítás nyelvtanilag hibátlan, nagyon fontos, hogy a szöveg tartalmának megfelelő szakkifejezéseket használják, hogy a fordítás frappáns, lehengerlő stílusba legyen öntve, hogy szépen, választékosan legyen megfogalmazva, és mindenben pontosan visszaadja szerzőjének gondolatait, szándékát.

Irodánk tapasztalt magyar, két anyanyelvű és külföldi fordítókkal dolgozik együtt, akiket a pontos és jó minőségű munkavégzés és frappáns stílus jellemez. Mi szerződésben vállalunk felelősséget munkánk minőségéért, hogy Önt csalódás ne érhesse.